Joe Dispenza Sverige

Joe Dispenza är en kiropraktor som har studerat hjärnan ingående i över tjugo år. Han håller workshops för människor om hur de kan använda sin tankekraft för att bli av med beroenden, eliminera fobier och hantera smärta genom sitt företag Life Force Arts and Sciences Academy. Under de senaste decennierna har Joe Dispenza använt vetenskapliga principer med rötter i neurovetenskapen för att förklara hur superlärande kan ske. Hans utgångspunkt var att en persons neurala förbindelser skulle stärkas med varje ny information som de lär sig och lagrar i minnet.

Dispenza fokuserade på hur en person kan förbättra sitt inlärningsförmåga genom att använda det han kallar neuroplasticitet. Joe Dispenza anser faktiskt attett mänskligt genom har varit skapat för att kunna medvetet lära sig nya saker och framhåller att detta innefattar användandet av den tankekraft som vi ibland kallar för intuition. Det spelar ingen roll hur gammal en person är eftersom deras sinnet fungerar på samma sätt som i barndomen.

Dispenza menar att jo mer informationsutbyte det finns mellan neuronerna, desto större blir minnet. Vidare betonade Dispenza den omständigheten att jo fler neuroners samverkan desto större blir det intryck det kan lagra.

Joe Dispenza realiserade också nyckeln till sitt lärande om hjärnans anatomi genom sin kiropraktiska utbildning som tog honom över hela USA. Han har skrivit en fotobok och ett seminarium med titeln Evolve your brain: the science of changing your mind (Utveckla din hjärna: Vetenskapen om att ändra ditt sinne).

Lyssna på Joe Dispenzas böcker gratis

Vi på Lagenomattraktion har ingått ett samarbete med Storytel där du kan få lyssna på Joe Dispenzas böcker helt gratis under 14 dagar.

På Storytel kan du lyssna på 4 olika böcker av Joe Dispenza. Bland annat:

  • Breaking the Habit of Being Yourself
  • Becoming Supernatural: How Common People Are Doing The Uncommon
  • You Are The Placebo
  • Evolve Your Brain

Vi rekommenderar att du börjar med “Breaking the habit of being yourself” först och sedan går vidare till “Becoming Supernatural”.

 

Jag har läst böckerna? Vad näst?

Har du läst samtliga böcker av Joe rekommenderar vi att du spanar in Rhonda Byrnes The Secret. (Finns också på Storytel.

Se videon kostnadsfritt nu

Genom att ge oss din information samtycker du till insamling och användning av din information i enlighet med våra användarvillkor och sekretesspolicy.