Attraktionslagen pengar

Lagen om attraktion, manifestera pengar

Du kan använda lagen om attraktion för att attrahera allt du vill ha, inklusive pengar. Men du kanske upptäcker att det är lättare att börja med att attrahera det du vill ha i stället för pengarna. Detta beror vanligtvis på att de flesta människor har många mentala blockeringar och begränsande övertygelser kring pengar och rikedom. Så om du kanom du arbetar runt blocken kommer du att upptäcka att du kan locka till dig det du vill ha utan att nödvändigtvis spendera pengar.

I stället för att fokusera på “jag har inte tillräckligt med pengar” eller “ingen vill låna pengar till mig” kan du till exempel fokusera på hur du kan få fler klienter eller kunder. Ett annat exempel är att fundera på hur du kan bli mer produktiv. Faktum är att många människor har använt lagen om attraktion för att skapa positiva förändringar i sina liv och karriärer – och de har inte spenderat ett öre.

Även om det kan låta som magi, fungerar attraktionslagen verkligen. Den bygger på principen att våra tankar och känslor drar till sig saker i våra liv. Lika attraherar lika, så om du tänker positiva tankar och känner goda, glada känslor, kommer du att dra till dig mer positiva saker i ditt liv.

Det är ganska otroligt att veta att du har den här kraften inom räckhåll! Det är också ett bra sätt att hålla fokus på det som verkligen är viktigt i stället för att oroa dig för räkningarna eller hur lite pengar du har i fickan. Det kan vara en verklig förändring av ditt liv.

Så nästa gång du oroar dig för pengar, kom ihåg att du alltid kan attrahera det du behöver eller vill ha, och det är mycket lättare än du tror. För att ta reda på hur du kan använda lagen om attraktion för att få mer pengar, läs vidare!

attraktionslagen pengar
manifestera pengar

Hur gör man för att manifestera pengar?

1) Fråga dig själv vad som är viktigt för dig i livet (din vision och dina mål). Hur mycket vill du tjäna per år?

2) Börja tänka på vad du vill ha istället för vad du inte har. Om du har ett jobb som inte betalar särskilt bra, börja tänka på ett bättre betalt jobb och hur mycket det skulle vara värt för dig.

3) Visualisera dig själv som att du har det du vill ha – släpp sedan alla tvivel eller misstrosom kan dyka upp (det är bara dina blockeringar).

4) Vet att universum vill ge dig det du vill ha. Allt det behöver från dig är en tydlig idé om vad du vill ha – vilket kan vara vad som helst!

5) Fortsätt att tänka och visualisera om att få det du vill ha tills det känns som verklighet eller en vardaglig händelse. Du kommer attupptäcker att Lagen om attraktion fungerar.

Om du har tvivel eller negativa tankar, låt dem bara försvinna och fortsätt att tänka på det du vill ha i stället. Du kan använda affirmationer för att övervinna dina blockeringar och hjälpa till med attraktionslagen. Så nästa gång du känner dig frustrerad när det gäller pengar (eller något annat) försök att använda ovanstående process för att attrahera merav den.

6) Lyssna på universum. Det kommer att berätta för dig vad du vill ha eller behöver (t.ex. om dina affirmationer fungerar, men du har inte mer pengar som kommer in – ännu). Eller be helt enkelt direkt om tecken på att universum tar in mer pengar till dig och se vad som händer. Vad betyder det här?

Om du ber om en löneförhöjning eller mer pengar på något sätt kommer du att få det – även om din begäran inte är medveten. Så för att attrahera tillräckligt med pengar för att tillgodose alla våra behov och lite till, måste vi vara tydliga med vad vi vill ha (och släppa all rädsla för att inte få det). När vi väl är tydliga med vad vi vill ha kommer universum attskickar oss de signaler vi behöver.

Universum hjälper dig att fokusera dina tankar och får det att hända för dig (genom att skicka ut möjligheter att tjäna pengar) om du ber om det du vill ha eller behöver. Släpp sedan alla blockeringar, tvivel eller rädslor som kan uppstå och fortsätt att tänka på ditt mål tills det är verklighet!

Kom ihåg! Det är inte hur mycket du tjänar, utan hur mycket du behåller. Börja därför tänka på vad som verkligen betyder något för dig och det liv du vill leva. Detta kommer att förändra din inställning till pengar för gott – för alltid!

Attraktionslagen vinna pengar

Har du någonsin undrat hur attraktionslagen verkligen fungerar och hur du kan använda den för att vinna pengar? Här är en kort förklaring: Enligt attraktionslagen ger universum (eller gud eller livet) oss det vi tänker på för det mesta. Detta kan vara positiva eller negativa tankar – i vilket fall som helst,det är vad du får.

Så om du tänker mycket på pengar och rikedomar kommer universum troligen att ge dig detta. Det är därför pengar ibland kallas “frusen energi” eftersom det verkar som om vi måste gå ut och tjäna eller attrahera dem – men i själva verket har vi redan allt i oss (det universella sinnet) som vi behöver för att lyckas i

Om dina tankar till exempel är mestadels negativa kommer du (eller livet) att ge dig mer negativa saker – och vice versa. Du kanske inte alltid förstår varför eller hur detta sker, men det är ändå så. Detta är känt som lagen om attraktion eftersom det vi tänker på eller “attrahera” är vad vi får.

Så om du tänker på hur lite pengar du har – och inte tror att du någonsin kommer att kunna attrahera de pengar eller den rikedom du vill ha (för att du inte tror att det är möjligt) – gissa vad? Du kommer inte att göra det. Det är därför positiva affirmationer kan göra skillnad i ditt liv eftersom de är inriktade på att attrahera det du vill ha istället för att fastna i bristen på det. Låt oss till exempel säga att du inte tjänar tillräckligt med pengar och att du har en dålig inställning till detta.

Du kan använda affirmationer för att attrahera mer pengar genom att säga något som “Jag finansierar mitt företag med lätthet!” eller “Pengar flyter in lätt och utan ansträngning i mig!” På det här sättet kan du använda affirmationer för att övervinna dina blockeringar kring pengar – samtidigt som du använder lagen om attraktion.

Daglig meditation som hjälper dig att manifestera pengar

Få attraktionslagen att fungera för dig

Innan du frågar: Hur manifesterar jag pengar, kärlek, bättre karriär och så bör du läsa dessa 3 böcker. Det är ett solklart minstakrav för att förstå hur lagen om attraktion fungerar.

Bok 1

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Lär dig grundreglerna för att få attraktionslagen att fungera för dig.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Förändra ditt liv på riktigt
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Svenska
Börja här

Bok 2

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Den sista ingridiensen som nästan alla saknar. Utan detta fungerar inte attraktionslagen.
 • Förändra ditt liv påriktigt
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 2

Bok 3

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Förändra ditt liv genom att förändra dig själv.
 • Avancerad nivå. Läs de två första böckerna innan.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 3