Tacksamhet är nyckeln till attraktionslagen

Tyvärr så ser vi att de allra allra flesta stannar sin utveckling genom att bara studera och läsa hela tiden. Sanningen är den att du kan inte lära dig att simma genom att läsa hur du ska simma.

Du måste hoppa i vattnet och faktiskt försöka att simma. Exakt samma princip gäller med lagen om attraktion. Istället för att leta efter ny information hela tiden, lägg ner tiden på att faktiskt utföra övningarna du har lärt dig. Pusselbiten vi ser saknas för de flesta är: TACKSAMHET.

Om du inte kan vara lycklig för det du har just nu kommer du inte heller att bli lycklig med mer pengar, mer kärlek, mer fritid, bättre jobb och så vidare. Du kommer heller aldrig att få sakerna du strävar efter, eftersom du inte har de rätta vibrationerna för att manifestera det du vill ha. Paradoxen med attraktionslagen är att du måste vara tacksam innan då får sakerna du vill ha. Att vara tacksam är helt klart den mest kraftfulla övningen du kan göra för att höja din vibration.

Om du har en vibration som är hög så kommer du att attrahera saker som har samma vibration som du har. Bra vibration = Bra saker attraheras. Dålig vibration = Dåliga saker attraheras. Så börja att vara tacksam för det du har just nu.

Här är några exempel på vad du kan vara tacksam över:

  • Du lever just nu (Chanserna för att du ens lever är 1 på 400 triljoner. (Ungefär samma chans som att spela på världens 200 största lotterier en helg och vinna på alla samtidigt)
  • Du kan andas, du har fina vänner, du har en fin familj, du bor i Sverige,
  • Du lever på den tidspunkten där mest möjligheter någonsin existerar
  • Du har tillgång till internet, smartphones, god mat, gott kaffe osv osv.

Tacksamhetsövningar

Du förstår vinkeln vi kommer från. För att få attraktionslagen att fungera för dig så MÅSTE du tänka på tacksamhetsövningar som en strikt religion.

 Varje morgon och kväll så gör din tacksamhetsövning. 

Morgonrutin:
Skriv en lista på 10 saker du är tacksam över. Det behöver inte vara stora saker. (men det kan vara stora saker också). 

Exempelvis:

  • Jag är tacksam för min hälsa
  • Jag är tacksam för att kunna vakna upp
  • Jag är tacksam för att jag kan dricka friskt vatten
  • Jag är tacksam för en god natts sömn
  • Jag är tacksam för att jag kan borsta tänderna (och undvika alla karius och baktius monster som skapar hål i tänderna)

När du har skrivit din lista, gå igenom dem en och en, stanna vid varje punkt, stäng ögonen och tänk “tack, tack, tack unviversum att jag har detta”. Känn verkligen efter hur det känns att vara tacksam. 

Kvällsrutin:
Hitta en sten, vilken sten som helst egentligen. Bara du kan hålla den i din hand. Detta är nu din tacksamhets sten. Varje kväll vill jag att du håller stenen i handen och går igenom allt bra som hände under dagen. Ansträng dig så mycket det bara går för att hitta varenda minsta bra detalj. Kom ihåg, för att få tacksamhetövningar att fungera så se det som en strikt religion Om du gör dessa två övningar varje dag i 30 dagar så lovar jag att du kommer att se en mycket stor förändring. Dina vibrationer kommer att höjas 

Bra vibration = Bra saker manifesteras. Tacksamhet är grundpelaren i Attraktionslagen och om du inte känner dig tacksam kan du tyvärr inte förvänta dig att manifestera någonting. Så om du bara tar med dig 1 sak från denna e-bok så är det:

SE TACKSAMHET SOM EN RELIGION. UTFÖR ÖVNINGARNA STRIKT UTAN UNDANTAG.

Ge inte upp. Det kommer att ta tid, men det kommer att vara värt det!

tacksamhet

Bästa resursen för att få tacksamhet att fungera för dig:

Det finns en bok som jag skulle vilja säga är “Bibeln” för Lagen om attraktion. De flesta skulle gissa på “The Secret“, men de hade gissat fel! Boken som absolut har förändrat miljontals med liv är “The Magic” eller “Magin”. Hela boken kretsar kring Magin bakom att vara tacksam. Den går även igenom hur du ska utföra tacksamhetsövningarna.

Om du följer övningarna så kan jag lova dig att ditt liv kommer att förändras till det bättre.

VÅR GÅVA TILL DIG:

The Magic – Gratis ljudbok Nu när du har läst hela e-boken är du redo för nästa steg. Därför vill vi ge dig en gåva. The Magic ljudboken helt gratis. Boken finns på storytel och i förbindelse med denna e-boken kan du lyssna på boken helt gratis i 14 dagar. (Ingen bindningstid)

Klicka här för att lyssna på ljudboken gratis!

Se videon kostnadsfritt nu

Genom att ge oss din information samtycker du till insamling och användning av din information i enlighet med våra användarvillkor och sekretesspolicy.