Attraktionslagen relationer

Verkligheten är att vi manifesterar hela tiden. Antingen medvetet eller omedvetet, avsiktligt eller oavsiktligt. På gott och ont. Allt i ditt liv, alla omständigheter, livslektioner och erfarenheter har du manifesterat. Alla partners, levnadsvillkor, jobbmöjligheter, ekonomi … ALLT kommer från en tanke, en tro eller en handling som härstammar från dig och i sin tur skapade den värld du för närvarande lever i. Det är universums lag. Vad du än tror att du förtjänar eller vill uppleva så att du kan läka och växa, oavsett om det är smärtsamt eller glädjande, har du ringt 911 till det superresponsiva universum du lever i, som har tjänat det.

Så, låt oss gå in på hur man manifesterar sig som ett proffs.

1) Var tydlig med vad du vill och var så specifik som möjligt.

Om det är en relation (vi kommer att använda detta som exemplet under dessa steg), markera vad du vill ha i din partner (t.ex. snäll, sexig, smart), samt hur du får dig att känna dig i det förhållandet (t.ex. älskad, trygg , special). Det här är en bra tid att börja skriva en lista. Att manifestera handlar om att trolla fram en teoretisk till något konkret och verkligt. Att skriva ut det hjälper dig att förstå vad du faktiskt vill och skickar ett kristallklart memo till kvantefältet, där alla möjligheter ligger för att ta.

2) Justera ditt trossystem så att det överensstämmer med det du vill ha.

Se till att det inte finns någon konflikt kring vad du vill ha. Finns det någon del av dig som gillar bad-boy-dramat eller som känns ovärdig för kärlek och att någon är känslomässigt tillgänglig? Lägg märke till den skillnaden inom dig, och var tydlig med dig själv att du nu är redo för en ny upplevelse kring kärlek och partnerskap.

Hävda detta för dig själv dagligen genom bekräftelser som: “Jag är redo för en stor kärlekshistoria i mitt liv och jag släpper allt i mig som inte ger genklang till kärlek, helande, sann kompatibilitet och djup intimitet.” Det är här du möter universum halvvägs.

3) Vet att du är värdig.

Påminn dig själv om allt gott du redan är, allt gott du redan har. Du frågar detta från en plats av helhet och värdighet, inte brist och behov. Du är älskad och stödd av universum. Kom från denna plats av kraft och anslutning. Var tyst. Meditera innan för att sätta dig själv i ett öppet, stilla tillstånd eller göra medvetna omgångar med djup, avsiktlig andning kommer att ta dig till närvaro, så du skjuter på alla fokuserade cylindrar, för att utesluta allt annat.

4) Trolla fram det på sinnets inre skärm.

Se dig själv med alla härliga detaljer i ditt fantastiska förhållande, skrattar, håller händer, lagar middag eller går på stranden tillsammans – vad som helst symboliserar förhållandet lycka till dig. Nyckeln är att lägga till så många detaljer i visionen som möjligt: ​​sevärdheter, ljud, dofter och känslor. Känn glädjen i den anslutningen, friheten, säkerheten och kärleken du har med den personen. Fokusera på de känslor som denna koppling väcker hos dig. Att fastna i detaljerna om deras fysiska utseende kan sätta gränser för det, och att be om “lång, mörk och stilig” kan ge dig ett underbart ryck … igen. Så håll dig till kvaliteten på relationen och djupet av känslor mellan er.

5) Känn sedan en inre vetskap om att den är på väg till dig.

Känn i dina ben att det du just har upplevt i visionen kommer ner i rörledningen. Var beredd att ge upp att veta tidpunkten för hur och när det kommer hit. Och eftersom du med säkerhet vet att det verkligen kommer, kan du nu släppa besattheten att vilja ha det, och rastlösheten att behöva det. Du bekräftar din tacksamhet för det som är på väg till dig. Du tar loss från att försöka styra eller hantera detaljerna runt den. Du överlämnar allt till det intelligenta universum som känner dig och vet hur du levererar det i perfekt tid, på det perfekta sättet.

6) Och upprepa sedan alla ovanstående steg dagligen.

Andas. Bli centrerad. Frammana visionen med alla dess inre detaljer. Känn alla kraftfulla känslor det väcker hos dig, uttryck sedan tacksamhet för det, med vetskap om att det kommer. Och låt det sedan gå till universum för att göra sitt.

7) Ta åtgärder i ditt dagliga liv kring det.

Ett annat sätt att möta universum halvvägs och göra din del. I att hålla fast vid relationsanalogin, sluta dejta människor som inte stämmer överens med det du manifesterar. Bryt med personen du bor med för att du är rädd för att vara ensam. I grund och botten, ta det hoppet av tro som bekräftar att du tror att det är sant. Och sedan ta positiva steg som att gå med i en dejtingapp eller gå ut till platser som ger universum en möjlighet eller kontext att leverera honom/henne till dig. Detta kallas att göra fotarbetet.

8) Lita på att det händer.

När sinnet går tillbaka över lusten och egot vill stressa för att få det gjort på egen hand, flytta från den tankegången. Kom ihåg din avsikt: du manifesterar dig genom kvantfältet-energiskt-istället för egen vilja. Håll vibrationen hög. Fortsätt göra dina bekräftelser eller titta på din lista som påminnelser om att det du vet sorterar sig och hittar vägen till dig.

Sammanfattning: Du manifesterar alltid. Gilla det eller inte. Det är lagen om attraktion i aktion. Det du ofta tänker på skapar du. Så du kan lika gärna skapa avsiktligt. För de högsta. Och skapa ditt bästa liv i sannaste bemärkelse. Kom ihåg att du kan manifestera vad som helst: människor, platser, saker, din utveckling, helande eller omständigheter. Det kan vara materiellt eller metafysiskt. 

Lycka till!

Tillbaka till startsidan

Få attraktionslagen att fungera för dig

Innan du frågar: Hur manifesterar jag pengar, kärlek, bättre karriär och så bör du läsa dessa 3 böcker. Det är ett solklart minstakrav för att förstå hur lagen om attraktion fungerar.

Bok 1

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Lär dig grundreglerna för att få attraktionslagen att fungera för dig.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Förändra ditt liv på riktigt
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Svenska
Börja här

Bok 2

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Den sista ingridiensen som nästan alla saknar. Utan detta fungerar inte attraktionslagen.
 • Förändra ditt liv påriktigt
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 2

Bok 3

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Förändra ditt liv genom att förändra dig själv.
 • Avancerad nivå. Läs de två första böckerna innan.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 3