Signaler att hålla ögonen öppna för

Här är några av lagenomattraktion.se favoritsignaler att hålla både ögon och öron öppna för:

1. Du börjar se synkronicitet överallt.

Siffror är ett av universums favorit sätt att kommunicera med oss. Om du börjar se 11:11 upprepade gånger kan du vara säker på att du är på väg åt rätt håll. Du kanske bara har tänkt på en låt och den kommer nästa på radion eller så kan du till och med få en förare att dra ut framför dig med en nummersekvens som du känner till på registreringsskylten. Dessa saker är inte bara tillfälligheter, det är bevis på din förmåga att manifestera.

2. Du påverkas inte lika känslomässigt av motgångar.

Någon gång har du absorberat informationen om att din makt är i dina reaktioner. Det är viktigt att alltid skydda din energi, eftersom du bara kan manifestera de saker som matchar din individuella energi. Att överreagera på saker som du inte kan kontrollera kommer bara att sätta motstånd mot ditt flöde av överflöd och därmed bara skada dig själv.

3. Du "känner" den ökade kreativa energin omkring dig.

Du kan inte förklara det men det finns en känsla inom dig som är en känsla av att veta. Du vet att du är precis där du behöver vara, du vet exakt vad du drömmer om att gå, och helt plötsligt vet du bara att du kommer att nå dit. Kom ihåg: handling + avsikt = magi.

4. Möjligheterna börjar visa sig från ingenstans.

Du har bestämt vad det är du vill driva och du har börjat lägga ut din egen kreativa energi i universum. Du kanske har en tanke i bakhuvudet om att du bara är en person och ingen kommer att höra dig. Förstå att ringverkan är en mycket kraftfull sak, och vad du än lägger ut kommer att krusa genom hela din verklighet så håll dig konsekvent.

5. Du känner dig plötsligt mycket gladare.

Det är som om hur du hanterar saker har förändrats helt för dig. Du har ett djupt förtroende för universum eftersom du inser att du alltid har fått de grundläggande nödvändigheterna (annars skulle du inte vara här) så det finns inget logiskt behov av att oroa dig för dessa saker, de kommer alltid. Detta frigör ditt sinne att fokusera på dina sanna önskningar, det som verkligen gör dig lycklig, och i sin tur börjar du manifestera dessa saker. “Där uppmärksamheten går, flödar energi.”

6. Du kan också börja märka oförutsedda hinder.

Glöm inte att dessa bara testar dina reaktioner. När du väl har sett att du har lärt dig att ha kontroll över dina reaktioner kommer du att se mer och mer positiv energi flöda in i ditt liv. Dessa hinder kommer inte ens att likna hinder längre när du disciplinerar dig själv för att kontrollera dina tankar och handlingar. Det blir tydligt att det här bara är frestelser och du låter det inte påverka dig längre.

7. Djurguider lockas mer av dig.

Du kanske upptäcker att du har några märkliga inkörningar med särskilda djur som har betydelse för dig. De kan bara plötsligt dyka upp och dröja kvar runt dig eller så kan du se dem upprepade gånger under dagen. Detta är ett mycket lovande tecken på att manifestationen är nära.

8. Du har förnyat fokus och tydlighet.

Du kanske har haft för vana att starta projekt och aldrig avsluta dem eller inte följa upp med planer som var viktiga för dig av rädslan för att inte lyckas. Plötsligt bombarderas du med idéer, drömmar och mål och du slumpas av tillfällen med möjligheter att uppfylla dessa saker. Denna nyfunna lugn och tydlighet kommer att få det att verka mycket lättare att följa med dina skapelser och idéer.

9. Dina drömmar har varit djupare.

Du kan komma ihåg fler av dina drömmar och de har mer betydelse för dig än du insåg tidigare. Du sover också har varit mer vilsam och konsekvent.

Avslutande tankar:

Ditt sinne är det mest kraftfulla verktyget du har. Du kan bokstavligen skapa din egen verklighet med den. Om du vill ha ett lyckligt och rikligt liv, börja sedan leva det i ditt sinne. Universum kommer bara att svara genom att ge dig vad du tänker på, så se till att du har satt avsikter på dina drömmar och förvandla all din negativa energi eller reaktioner till något som kommer att gynna dig i motsats till att begränsa dig.

Innan du frågar: Hur manifesterar jag pengar, kärlek, bättre karriär och så bör du läsa dessa 3 böcker. Det är ett solklart minstakrav för att förstå hur lagen om attraktion fungerar.

Få attraktionslagen att fungera för dig

Bok 1

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Lär dig grundreglerna för att få attraktionslagen att fungera för dig.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Förändra ditt liv på riktigt
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Svenska
Börja här

Bok 2

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Den sista ingridiensen som nästan alla saknar. Utan detta fungerar inte attraktionslagen.
 • Förändra ditt liv påriktigt
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 2

Bok 3

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Förändra ditt liv genom att förändra dig själv.
 • Avancerad nivå. Läs de två första böckerna innan.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 3