Attraktionslagen kärlek

Law of Attraction kärlek

Attraktionslagen är en andlig lag som fokuserar på hur människor drar till sig det de fokuserar och tänker på i sina liv. Lika attraherar lika eller i vissa fall motsatsen attraherar motsatsen. Vad du ger ifrån dig i dina tankar,känslor och handlingar är vad du drar till dig i ditt liv.

Lagen om attraktion för kärlek förklarad:
När du fokuserar på att attrahera kärlek i ditt liv är det viktigt att förstå hur lagen fungerar innan du börjar. Att acceptera saker som är oacceptabla är ett recept för katastrof. Lagen om attraktion för kärlek handlar först och främst om att älska sig själv. Om du inte älskar den du är och vad du har att erbjuda andra, kommer lagen att vara mycket svår att framgångsrikt tillämpa för att få in någon i ditt liv.

Gratis QUIZ

Alla människor är olika och rekommenderat metod för att manifestera din drömpartner kommer att variera beroende på var du befinner dig i livet.

Vi rekommenderar att du går igenom ett helt kostnadsfritt QUIZ där du kan lära dig mer om vad exakt som energimässigt blockerar dig

Tips! Älska dig själv som att ditt liv berodde på det.

manifestera kärlek

Manifestera kärlek

Lagen om attraktion säger att “lika attraherar lika”. Med andra ord drar ens tankar och känslor till sig liknande tankar och känslorav andra människor. När du sänder ut energi av kärlek, glädje och uppskattning kommer du att få det tillbaka från andra. Om du å andra sidan har rädsla, bli inte förvånad över att mer negativitet kommer till dig i gengäld, eller om någon är arg på dig kan det hända att de bara drar till sig en annan arg person i sitt liv.

Om din om livet är fyllt av stress, kamp och problem kommer du att fortsätta att attrahera mer av samma sak. Du har en mycket större chans att attrahera kärlek om du kan eliminera de begränsande övertygelserna och negativa känslorna från ditt liv och fokusera på att känna dig positiv istället.

Reparera ditt förflutna

Ett av de bästa sätten att lära sig att använda lagen om attraktionför kärlek är att fokusera på att läka ditt förflutna. Den händelse som hände i det förflutna har gjort att du är rädd för kärlek och därför framstår du som behövande eller desperat. Detta kan vara anledningen till att du inte kan hitta en bra relation med någon som kan uppfylla alla dina behov om du alltid söker godkännande från andra.

Om du om du vill lära dig att använda lagen om attraktion för kärlek måste du fokusera på att läka ditt förflutna. Du kanske vill börja med att fråga dig själv: Hur fick det dig att känna dig? Vilka känslor var inblandade? Vilken typ av intelligens väckte det hos dig och påverkar samma begränsande övertygelser fortfarande ditt liv i dag?

Om du inte kan svara dessa frågor gör en lista över vad du inte accepterar om dig själv. Detta är ett tecken på att det finns mer arbete att göra med dig själv och hur det förflutna har påverkat ditt liv i dag.

Förbered dig nu: För att kunna använda lagen om attraktion för kärlek nu måste du förbereda dig i förväg. Att vara villig att älska någon börjar om du först övar den på dig själv. Detta innebär att du är villig och kan förlåta dig själv för tidigare misstag, släppa all bitterhet mot andra eller situationer som du inte kan kontrollera och lära dig av dina erfarenheter.

Du kan göra detta genom att starta en dagbok och skriva ner alla saker som får dig att känna kärlek till dig själv. Du kan också skriva ner vad som har har hindrat dig från att uttrycka din kärlek till andra. När du kan identifiera vilka blockeringar som orsakar problem i ditt liv kan du vidta positiva åtgärder för att lösa dessa problem.

Om det finns en person som har sårat eller svikit dig, kan du överväga att skriva ett brev till dem och förlåta dem för deras felsteg och be om förlåtelse om det också gäller dig också. Om du fortsätter att hålla fast vid ilska och förbittring kommer det att hindra dig från att attrahera mer kärlek i ditt liv.

Att ta en titt på de negativa händelserna är ett viktigt första steg för att lära sig att använda attraktionslagen för kärlek. När du börjar processen att läka dig själv bör du också be andra om förlåtelse om du har sårat dem . Samtidigt bör du vara villig att förlåta andra för deras misstag, eftersom ett av de bästa sätten att lära sig tillämpa lagen om attraktion för kärlek är att förlåta andra.

Förbered dig också redan nu genom att öva dig i att förlåta regelbundet. Detta kommer att hjälpa dig att hantera eventuella framtida problem som uppstår i ditt liv när någon säger eller gör något som gör dig arg.

Attrahera & Manifestera en viss person

Vill du attrahera en specifik person? Du kan manifestera kärlek med den specifika person du vill ha, om du tror att du kan vara med honom eller henne. När du helhjärtat tror att du kan vara med personen kommer du att vara en vibrationsmatchning med den specifika önskan.

Se till att du förstår vad jag just sa: Ditt mål är att vara en vibrationsmatchning till din önskan, inte en specifik person.
Du vill inte manifestera en specifik person. Du vill manifestera en relation med en specifik person. Förhållandet är din önskan, inte personen.

Till höger hittar du även en video som förklarar konceptet i mer detalj.

Att älska andra är genvägen

Ett av de bästa sätten att lära sig att använda lagen om attraktion för kärlek är att fokusera på att älska andra. Om du vill ha någon i ditt liv är det viktigt att du är villig och kapabel att älska dem också. Lär dig att acceptera dig själv och var också snäll och medkännande mot andra när deär i knipa eller när de gör ett misstag.

När du lär dig att tillämpa lagen om attraktion för kärlek och använda den till din fördel bör du överväga att göra en lista över alla människor som du älskar eller önskar att de älskade dig. Dessa människor kan vara familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater, partners eller till och med främlingar som gör dig lycklig påtider.

När du går igenom din dag kan du vara medveten om allt som gör dig lycklig och tacksam för varje person i ditt liv. Skicka positiva tankar till dem och säg vänliga ord. Det är viktigt att vara genuin med dessa kärlekshandlingar så mycket som möjligt, så sänd även negativa tankar vid behov när de gör något fel eller skada dig.

Att förstå hur attraktionslagen fungerar är lika viktigt som att veta vad man ska göra med den när man vill älska och bli älskad i gengäld. Ju mer du arbetar med dig själv genom att öva dig i att förlåta, fokusera på din egen lycka först och älska andra i det nuvarande ögonblicket, desto bättre förberedd kommer du att vara när kärleken kommer in i ditt liv .

Konsten att Attrahera sann kärlek - Att tänka på

När du använder LOA för att hitta kärleken bör du söka efter någon som återspeglar dessa egenskaper:

Självförtroende – När enen person som är självsäker utstrålar positiv energi och du kan lätt attrahera den personen.

En person som är kapabel till äkta och villkorslös kärlek – Låt den andra personen känna din genuina uppskattning för honom eller henne innan du ställer några krav. Om du vill att en person ska attraheras av dig mer än något annat i världen måste dutror att du förtjänar honom eller henne.

En person som redan arbetar med sig själv – Poängen med LOA är att attrahera en bättre version av dig själv, inte motsatsen. Den andra personen kan inte fylla tomrum i ditt liv om du inte låter dem göra det. Var medveten om vilka behov du har och gör ditt bästa för att uppfylla dem själv.

Hur manifesterar man en kille?

All typ av manifestation börjar med att höja dina vibrationer. Det bästa sättet för dig att attrahera en kille är att höja dina vibrationer till samma nivå som honom. Om ni vibrerar på samma frekvens så blir ni magnetiska till varandra. För att förstå detta konceptet så krävs det mer än att läsa denna korta artikeln. Vi rekommenderar att du betar dig igenom de tre böckerna som är tillgängliga längst ned på denna sidan.

Hitta kärleken med attraktionslagen

Hur kan du använda lagen om attraktion för att hitta kärleken? Det första du behöver göra är att lyfta upp dina vibrationer till rätt våglängd så att rätt partner kommer att attraheras till dig.

För att höja dina vibrationer så rekommenderar vi dessa tre resurser. Alla böcker är helt gratis.

Bok 1

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Lär dig grundreglerna för att få attraktionslagen att fungera för dig.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Förändra ditt liv på riktigt
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Svenska
Börja här

Bok 2

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Den sista ingridiensen som nästan alla saknar. Utan detta fungerar inte attraktionslagen.
 • Förändra ditt liv påriktigt
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 2

Bok 3

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Förändra ditt liv genom att förändra dig själv.
 • Avancerad nivå. Läs de två första böckerna innan.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 3