Attraktionslagen övningar

Law of attraction övningar

Här kommer vi att lista de absolut bästa övningarna du kan göra för att få attraktionslagen att fungera för dig.

Övning 1: Tacksamhets dagbok

Köp en helt blank bok. Varje morgon tar du fram boken och skriver minimum 10 saker du är tacksam över. Ge inte upp innan du har hittat 10 saker som du är tacksam över. När du är klar med listan så går du igenom dem en och en medans du säger tyst “tack tack tack universum” för varje sak.

Fyll i de 10 dagliga sakerna  med vad du är tacksam för idag eller dina goda känslor om något som hänt i ditt liv idag … och det är allt! Det tar inte mer än 5 minuter per dag. Du kan skriva på papper eller i en app som Evernote, för det spelar egentligen ingen roll var du skriver ner det du är tacksam för.

Det enda som spelar roll är att du faktiskt gör det varje dag! Börja använda tacksamhetsjournal redan nu! Säg: Jag är så lycklig och tacksam över att ha den här lagen om attraktions tacksamhetsdagbok . Berätta för dig själv hur en höjning av din vibration kommer att hjälpa dig att uppnå din mål och hur det kommer att göra dig lyckligare varje dag. Det är ditt kommando att höja din vibration varje dag, för när du är tacksam ger livet tillbaka till dig.

Tacksamhet är en av de kraftigaste verktygen du kan använda för att få attraktionslagen att fungera för dig. Klicka här för att lära dig allt du behöver veta om tacksamhet.

Tips! När du börjar använda law of attraction tacksamhetsjournalen händer något magiskt. Attraktionslagen börjar arbeta för dig istället för mot dig!

Övning 2: Affirmationer attraktionslagen

Använd affirmationer för att ställa in dig själv i rätt frekvens. Affirmationer är en av de bästa övningarna för att få attraktionslagen att fungera.

En affirmation är en mening som du säger till dig själv om och om igen. Det ska skrivas i nutid som att målet redan har hänt.
Här är några exempel på affirmationer:

1. Jag har förmågan att skapa vad jag vill.

2. Mitt liv är fyllt av stort överflöd på alla områden.

3. Jag accepterar och tillåter framgång på alla områden i mitt liv.

4. Jag tror bestämt på min förmåga att locka framgång.

5. Stora saker kommer till mig idag.

6. Jag lockar till mig allt jag önskar.

7. Jag är helt engagerad i att uppnå mina mål och drömmar.

8. Pengar kommer till mig enkelt och enkelt.

9. Allt gott flyter in i mitt liv.

10. Jag är en kraftfull pengamagnet.

Jag rekommenderar att du gör affirmationerna 2 gånger om dagen. Gärna på kvällen och morgonen. Du kan även lyssna på affirmationer. Nedan länkar jag några riktigt bra affirmationer på Svenska.

Läs mer om affirmationer här.

Övning 3: Visualisering

Föreställ dig att du redan har uppnått de du har som mål. Verkligen känn efter hur det känns. Nyckeln till att visualisera är detaljerna. Föreställ dig så mycket detaljer som det bara går. Vad har du på dig? Hur känns det? Hur ska du fira att målet har blivit uppnåttt? Med vilka ska du fira med? Hur har ditt liv förändrats?

 

Tips för lyckad visualisering! 

Alla känner i början att man inte gjorde det rätt. (Man tänker, funkade det verkligen. Det var så svårt. Kom ihåg: Visualisering är en muskel som blir bättre och bättre med tiden. Och även om ditt medvetna inte kunde visualisera scenariot exakt så kunde ditt undermedvetna det. Lita på att visualiseringen gick bra!)

Övning 4: Meditation

Att meditera är ett av de snabbaste sätten för dig att höja din vibration. Nedan länkar vi några meditationer som du kan använda för att få attraktionslagen att fungera för dig. Nyckeln med meditation som precis alla andra övningar är att vara frekvent. Om du enbart mediterar 10 gånger kommer det inte att hjälpa. Detta är en övning du behöver göra varje dag. Vi rekommenderar att investera i en meditationskudde och ha en fast plats för din meditation i huset.

Läs mer om meditationerna här
Läs mer om meditationskuddar här.

Övning 5: Tacksamhets sten

Hitta en sten som du gillar. Det behöver inte vara något fancy. Jag har en helt vanlig sten som jag hittade ute på grusvägen utanför mitt hem. Varje kväll så ska du ta upp stenen och hålla den hårt i din hand medans du stänger ögonen och tänker på allt bra som har hänt idag. Detta är ett utmärkt sätt för dig att höja dina vibrationer.

Lär dig mer om attraktionslagen här.

Få attraktionslagen att fungera för dig

Innan du frågar: Hur manifesterar jag pengar, kärlek, bättre karriär och så bör du läsa dessa 3 böcker. Det är ett solklart minstakrav för att förstå hur lagen om attraktion fungerar.

Bok 1

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Lär dig grundreglerna för att få attraktionslagen att fungera för dig.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Förändra ditt liv på riktigt
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Svenska
Börja här

Bok 2

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Går igenom ALLA övningar i detalj
 • Den sista ingridiensen som nästan alla saknar. Utan detta fungerar inte attraktionslagen.
 • Förändra ditt liv påriktigt
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 2

Bok 3

Gratis ljudbok
4.5 ★★★★★
 • Förändra ditt liv genom att förändra dig själv.
 • Avancerad nivå. Läs de två första böckerna innan.
 • Lyssna helt gratis i 30 dagar
 • Ingen bindningstid
 • OBS: Boken är på Engelska
Steg 3