The Secret - Hemligheten bok

The Secret eller “Hemligheten” är världens mest kända och bäst säljande självhjälpsbok. Den publicerades första gången i slutet av 1990-talet och skrevs av Rhonda Byrne. Sedan dess har bokens budskap varit så populärt att den har vuxit till ett fenomen.

I boken får läsarna ta del av lagen om attraktion: idén att “lika attraherar lika”, så att det vi tänker och känner kommer att bli sant. Bokens grundläggande budskap fokuserar på den kraft vi alla har att skapa våra liv med positivt tänkande – om du förväntar dig att stora saker ska hända, så gör de det ofta.

Boken har sålts i över sju miljoner exemplar över hela världen, vilket gör den till en av de mest sålda böcker som någonsin tryckts!

Hittills finns det 30 olikaspråkversioner, varav den svenska heter the secret – hemligheten.

Boken handlar alltså om the secret och the secret to success. Du som vill ha mer kunskap om the secret kan läsa på Wikipedia , eller fortsätta läsa vidare här för att ta reda på mer!

The Secret med undertexter i flera olika språk

Det finns generöst med undertexter av The Secret till en mängd olika språk – de stora språken är engelska, franska, italienska, spanska, tyska och portugisiska. Då the secret är den mest sålda boken i världshistorien kan du läsa the secret online , eller följa beskrivningarna nedan.

Boken Hemligheten av Rhonda byrne är en perfekt introduktion till attraktionslagen

Om du precis har börjat lära dig om attraktionslagen så är “the Secret” en perfekt start för dig. Vi på Lagenomattraktion.se har ingåt ett samarbete med Storytel där du kan få lyssna på boken helt gratis. 

Du kan lyssna på boken kostnadsfritt och också läsa den i e-boks format.

Ditt medlemskap ger dig även tillgång till andra nyttiga resurser som du kommer att studera senare i din resa att bemästra lagen pm attraktion.

P.S
Det är ingen slump att du har hamnat på denna sidan. På något sätt har du manifesterat dig fram till sidan. Universum har pekat dig till denna bok.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Om författaren Rhonda Bhyrne

The Secret är en bok och en film om lagen om attraktion. Rhonda Byrne har i samarbete med filmproducenter och manusförfattare utvecklat idéerna i sin dokumentärfilm The Secret från 2006 genom att intervjua experter på kraften i avsiktliga tankar. Hon byggde sedan vidare på deras koncept i sina efterföljande publikationer, bland annat: The Power (2007) och The Magic (2008).

Huvudtanken bakom Rhonda Byrnes arbete är att om vi fokuserar våra tankar på positiva saker kan vi skapa en positiv verklighet för oss själva. Människor som läser Rhonda Byrnes böcker och tittar på Rhonda Byrnes filmer tror dessutom att om de aktivt praktiserar Rhonda Byrnes tekniker i 21 dagar för att skapa en vana, kommer de att manifestera fantastiska förändringar i livet, t.ex. genom att attrahera rikedom och hälsa eller hitta sin själkompis.

The Secret är Rhonda Byrnes bidrag till populärkulturen som genererar följare på YouTube och andra sociala medier medan de utforskar Rhonda Byrnes bok, filmer och kurser om The Secret. Rhonda Byrne har skapat en internetsajt (www.thesecret.tv) där det ges mer information om Rhonda Byrne:s tekniker.

The Secret hemligheten film/dokumentär

Om du har tillgång till Netflix så kan du se The Secret dokumentären helt kostnadsfritt. Dokumentären ger en väldigt god grundutbildning inom The Law of Attraction. Vi rekoomenderar att du börjar att se filmen / dokumentären om hemligheten och sedan läser The Secret boken. Efter detta är du redo att börja manifestera och att gå vidare till mer avancerat material inom  attraktionslagen som exempelvis Joe Dispenzas böcker.