Lev livet fullt ut (The power of Now) av Eckhart Tolle

Lev livet fullt ut eller The Power of Now benämns som en av historiens bästa mästerverk inom andlighet och spiritualitet.

Eckhart Tolle levde länge sitt liv i en djup  deppression innan han gick igenom sitt andliga uppvaknande.

I Boken för du läsa om hur du kan leva i nuet och verkligen leva livet fullt ut.

Lyssna på Eckharts verk helt kostnadsfritt:

Eckhart har skrivit ett dussintals böcker, men det finns två böcker av Eckhart Tolle som vi rekommenderar att du läser om du är intresserad av andlighet och lagen om attraktion.

Vi har ingått ett samarbete med Storytel där du kan få lyssna helt gratis på Echkarts verk i 14 dagar. 

Böckerna vi rekommenderar heter “Power of Now” och “A New Earth”. Böckerna finns på både Svenska och Engelska. På Svenska heter Böckerna “Lev livet fullt ut” och “En ny Jord”

 

Lite mer om Eckharts uppvaknande

Eckhart Tolle är en andligt uppvaknad person som skriver om andlig upplysning från ett mycket upplyst perspektiv. Eckharts andlighet och upplysning har börjat överskrida den traditionella förståelsen av båda orden och gör dem till upplevelser som kan kännas mer än att bara förstås intellektuellt.

Eckhart Tolle beskriver sitt andliga uppvaknande som något “som hände” snarare än en pågående process som han fortsätter att arbeta med. Detta verkar tyda på att Eckharts andlighet kom som en plötslig insikt eller händelse i livet, ungefär som de som beskrivs av andra andligt förverkligade varelser som Buddha eller Jesus Kristus . Eckhart Tolle reser nu runt och håller seminarier och föreläsningar på stora arenor och delar med sig av sin visdom till dem som är villiga att lyssna.”

Eckhart Tolle är ett välkänt namni spiritualitetens värld. Eckhart Tolle förklarar att hans andliga uppvaknande som en plötslig insikt, precis som de andligt upplysta människor som Buddha och Jesus Kristus beskriver sina respektive erfarenheter av andlig upplysning. Eckhart Tolle berättar om detta i den senaste boken: Eckhart Tolle – En ny jord.

Om författaren Eckhart Tolle

Enkelt uttryckt är Eckhart Tolle en andlig guru som främst fokuserar på mindfulness. Hans bok The Power of Now och A New Earth har varit en mycket inflytelserik bok inom andlighetens område.

Eckhart föddes 1948 i Tyskland och vaknade upp andligt när han var runt 30 år gammal efter decennier av depression.  

Se video : Här berättar Tolle om sitt uppvaknande

Se videon kostnadsfritt nu

Genom att ge oss din information samtycker du till insamling och användning av din information i enlighet med våra användarvillkor och sekretesspolicy.