The Magic (på Svenska Magin) av Rhonda Byrne

The Magic eller “magin” är en bok skriven av Rhonda Byrne i samarbete med Law of Attraction. I den förklarar hon hur människor kan få vad de vill ha genom att bara använda sitt sinne och kraften i sina ord.

Magin avslöjades den 12 januari 2007 i Time Life Building. För över 20 år sedan drömde Rhonda Byrne om en svart bok som började visa henne hemligheterna bakom denna fantastiska maginteknik. Hon visste ingenting om magin , men när hon vaknade upp från drömmen skrev hon ner allt för att inte glömma det. I flera år efter det försökte hon hitta mer information om magin , tills en gammal dam en dag gav Byrne ett manuskript som hette The Science of Getting Rich .I magin lär Byrne ut magins kraft och hur den kan användas. Många människor har redan börjat använda magintekniken och fått otroliga resultat. Några exempel på de framgångsrika är Will Smith, Jim Carrey och Jerry Seinfeld som har sagt att magintekniken var deras ledtråd till framgång.

Will Smith berättade vid ett seminarium om magin : “Jag tror inte på magi eller andar eller UFO:s…Jag tror på magi . Jag har vuxit upp med magi eftersom min mamma har sagt att magi och fantasi finns. Och det gör de.”

Kändisar som använder sig av magin

Magin - min personliga favoritbok

Anledningen kring varför jag personligen gillar Magin så mycket är eftersom att den fokuserar på att utföra handlingar. Det är omöjligt att läsa ut boken och INTE känna sig tacksam.

Och när du känner dig tacksam så höjs dina vibrationer och helt plötsligt börjar du attrahera saker med samma våglängd.

Personligen skulle jag vilja säga att Magin är bibeln för attraktionslagen. Om du inte har läst den så har du verkligen något att se fram emot.

Vi på Lagenomattraktion.se gillar The Magic så mycket så att vi har tagit fram ett samarbete med Storytel där du kan både läsa och lyssna på boken helt kostnadsfritt i 14 dagar.

Se videon kostnadsfritt nu

Genom att ge oss din information samtycker du till insamling och användning av din information i enlighet med våra användarvillkor och sekretesspolicy.